Снимка Фейсбук/Мая МаноловаМая Манолова съобщи сензационна вест, която може да има

...
Снимка Фейсбук/Мая МаноловаМая Манолова съобщи сензационна вест, която може да има
Коментари Харесай

Мая Манолова: “Автомагистрали” е получила авансово плащане от 1 милиард и 206 милиона лева

Снимка Фейсбук/Мая Манолова

Мая Манолова заяви сензационна новина, която може да има съществени последици за известна наша компания.  “АПИ е една от най-проверяваните администрации заради огромния публичен интерес. Дори сега текат инспекции на АДФИ точно на договорите на Агенцията с “Автомагистрали ” по построяването на Автомагистрала “Хемус ”. АПИ съблюдава закона подобен, какъвто е. Това увери шефът на АПИ Георги Терзийски по време на съвещание на комисията по проверка на ръководството на Борисов, управлявана от Мая Манолова. 

По отношение на възлагането - с изменението на Закон за обществените поръчки през 2016 година, знаете, се даде опция за възлагане ин хаус на държавни сдружения. Това е основанието да сключим контракти с компанията, която дава отговор на всички условия, уточни още той. 

Тези 400 контракта, които визирате, са и за покупка на химикали и хартия. Това са настоящи контракти на Автомагистрали. Договорите за наем и машинизация и покупка на инертни материали, са доста по-малко, осведоми Стоян Беличев, изпълнителен шеф на сдружението. 

“Автомагистрали ” е получила задатък, всички останали са в Българска народна банка. Става дума за към 30% от цялата стойност. Не съм сметнал съответна сума ”, уточни Беличев.

Мая Манолова обаче заяви точната сума, която по нейни сметки се равнява на авансово заплащане от 1 милиард и 206 милиона, написа eurocom.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР